Kom øverst på søkemotorer!

Ved å bli mer synlig på Google/Bing er du mer tilgjengelig for de som søker etter det DU tilbyr.

Markedsføring med SEO

 

Vi øker synlighet i søkemotorene med en langsiktig strategi. Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å kjenne din målgruppe og vite hva de er ute etter.

bli synlig på Google

Hva er egentlig SEO (organisk søk)?

Ja, hvordan forklare det på en enkel måte! SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization. Dette betyr Søkemotoroptimalisering på norsk! Og SEO er teknikken vi bruker for å få siden vår til å bli listet som nummer 1 istedenfor nummer 5 og få 3-5 ganger mer trafikk, dette er jo gratis nye kunder og derfor også veldig fint for bedriften!
Vi i TenneT kan hjelpe deg med din nettside til å nå til topps i Google og Bing. Ta kontakt med oss idag og vi kan jobbe sammen med det mål og gjøre deg så synlig som mulig i en eventuell SEO søk fra kunder som søker etter dine tjenester!

Vi hjelper bedriften din med å bli mer synlig på søkemotorer til å få flere leads og kunder med søkemotoroptimalisering

Visste du at det er søkeord som inntar førsteplassen i søkemotorenes organiske resultater?

Hvis man kan øke synligheten i Google og Bing og oppnå slik gratis trafikk som nevnt ovenfor, er det virkelig verd det for vårt firma! Her gjelder det og
kjenne sine kunder. Vi bør derfor prøve å entre våre kunders tankemønster å finne ut hvordan kundene tenker! Dette kan TenneT og vi kan utføre en analyse av forskjellige muligheter du og ditt firma har for å øke mulig bruk av SEO og trafikken det kan tjene deg!

Ved å bli mer synlig på Google/Bing er du mer tilgjengelig for de som søker etter det DU tilbyr. Det er ved å kjenne og forstå dine potensielle kunders behov og søkeatferd du tiltrekker deg nye kunder via søkemotorer.

Annonsering på søkemotorer (Google Ads og Bing Ads)

Google Adwords, eller betalte annonser, er et flott tillegg til organisk søk i Google. Når man søker på et bestemt ord eller produkt finner man som regler 4 toppannonser i denne søkemotoren.

Med Google Adwords betaler du per besøker som trykker seg inn på din nettside/nettbutikk – du betaler altså kun per besøker som kommer inn via annonsen. Annonsene blir rangert fra 1-10 avhenging av kvaliteten på innholdet og estimert potensial, der en lav rangering betyr høyere kostnad og færre visninger. Vi skreddersyr dine annonser slik at markedsføringen blir kostnadseffektiv.