beste hjemmeside

Ettersom 2017 går mot slutten, ta deg tid til å se tilbake og se alle de fantastiske nettstedene som forbløffet og forbauset oss. Topp webdesign selskaper jobber veldig hard hvert år for å lage unike, svært funksjonelle og effektive design som anses som bedre enn resten med evnen til å holde folk engasjert.

For oss er dette topp 5 beste webside design i 2017, som inspirerer, ikke bare for hvordan de har laget designing, men også hvordan det ble utført for å tilby brukerne best mulig bruk av nettstedet, vi i Tennet.com jobber også for slik profesjonell utforming av websider når vi lager dem for deg!

1. Google Play:

Google ble ikke satt opp her p.g.a. deres rolle i databransjen, De er her fordi de har laget en fantastisk nettsted og en overlegen navigasjons og sidestruktur som gjør at siden blir flott å bruke, og det er det viktigste med en webside.

2. Milwaukee Ballet:

Denne nettsiden er en av de beste hjemmesidene vi har sett. Den er enkel, urban og engasjerende og forteller deg nøyaktig hva nettstedet handler om.

3. Apple:

Apple tilbyr en brukeropplevelse som er en kombinasjon av innovative design og funksjonalitet, dette er nyttig og intuitivt. Det er en elegant men ren og enkel brukeropplevelse. Fokuset som alltid hos Apple er på brukeren.

4. Velkommen til Hogwarts:

Dette nettstedet viser bedrifter i underholdningsindustrien hva som kan oppnås på nettet.

5. iFly KLM 50:

Her har de vært fantastisk i å lage til en flott visuell design. Flott visuell opplevelse for brukerne.

Det viktigste vi kan ta fra disse fantastiske webdesign nettsidene er gode ideer, vi vil jobbe med din bedrift og din webside for å lage akkurat din side, oppnå gode profesjonelle resultater, slik at du oppnår dine mål med din side, det være seg om det er design som lager din merkevare, nettsider som er lette og enkle og bruke eller en side med fantastisk design!